stapelblokken tuin


Zijn gebakken stenen alleen geschikt voor de bestrating in je tuin? Niet als je wat verder denkt. Bylandt levert daarom een uniek product: het gebakken stapelblok. Kleurvast en dus blijvend mooi. Juist door het aanbrengen van hoogteverschillen krijg je diepte en spanning in je tuin. Gebruik de gebakken stapelblokken om verhoogde borders te maken of voor een sjieke vijverrand.

Bylandt stapelblokken in tuin

Meer natuur in je tuin met stapelblokken

De stapelblokken van Bylandt zijn, net als onze overige gebakken stenen, gemaakt van de natuurlijke grondstof klei. Door het aanbrengen van de stapelblokken breng je nog meer natuur in je tuin. Denk voor het verfraaien van je tuin dus vooral eens aan hoogteverschillen middels de stapelblokken van Bylandt. Bij onze tuininspiratie zie je wat er in je tuin bijvoorbeeld mogelijk is met stapelblokken.

Gebakken stapelblokken Bylandt

Karakteristieke stapelblokken van Bylandt

Onze gebakken stapelblokken kenmerken zich door de typische Bylandt-kwaliteit. Ze zijn maatvast, kleurecht, van natuurlijke grondstoffen gemaakt en gaan vele generaties mee. Ook zijn de stapelblokken eenvoudig te verwerken met kit, lijm of specie. Bij onze SelectDealers kun je zien hoe mooi je border met de stapelblokken van Bylandt kan worden.