stapelstenen bylandt


Elke tuin is gebaat bij een goede indeling met hoogteverschillen. Dat maakt de tuin spannend en levendig.  Voor natuurlijke en onderhoudsvriendelijke verhogingen zijn de gebakken stapelstenen van Bylandt ideaal. Dit natuurlijke product met een strakke en sjieke uitstraling is een verrijking voor elke tuin.

Gebakken natuurproducten

De stapelstenen van Bylandt zijn net als onze andere producten gemaakt van de natuurlijke grondstof klei. Onze stapelstenen zijn dus echte natuurproducten die passen bij al het groen in je tuin. De aardse kleur is door het bakproces ontstaan. Dat maakt dat deze nooit verdwijnt of vaal en flets wordt. Zo heb je decennialang plezier van je stapelstenen.

stapelstenen border Bylandt

Toepassingen van stapelstenen

Stapelstenen van Bylandt kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor verhoogde borders, maar ook voor bloembakken of een verhoogde vijver. En wat dacht je van een mooie rand rond het terras? In combinatie met beplanting zullen de stapelstenen een gevoel van geborgenheid geven in de tuin.

stapelsteen Bylandt

Producten bekijken

Alle mogelijkheden met de stapelstenen van Bylandt kun je komen bekijken bij onze deskundige SelectDealers. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met de natuurproducten van Bylandt.