Tuininspiratie: voorbeeldtuinen met onze klinkers

Laat je inspireren door voorbeeldtuinen met sierbestrating van Vandersanden. Moderne tuinen, klassieke tuinen of eigentijdse tuinen. Met de tijdloze gebakken klinkers creëer je altijd de juiste sfeer. Doe hier je tuinidee op! 

Eigentijdse tuin
Romantische en sjieke tuin
Bestrating rondom landhuis
Bijzondere oprit
Oprit naar woning met mooie aanlegde landschapstuin
Klassieke tuin met buxus
Tuin met verhoogd terras, gras en tuinhuisje
Moderne voortuin
Natuurlijke en robuuste oprit
Tuin in buitengebied met terras aan huis en veel groen
Romantisch terras in park
Tuin bij een moderne woning
Tuin met authentieke schuur
Tuinpad langs woning met mooie bloeiende borders
Tuinterras
Vijvertuin

Nieuwe bestrating voor de tuin? Start je zoektocht bij Vandersanden. Onze klinkers zijn een 100% natuurproduct en zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit. De klinkers zijn oersterk, worden na verloop van tijd alleen maar mooier en zorgen voor een authentieke sfeer. Maak van je tuin ook een gezellige en sfeervolle plek met de tuinbestrating van Vandersanden!

Voel de natuur

Onze klinkers zijn gemaakt van Nederlandse rivierklei en worden bij hoge temperaturen gebakken. Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige kleimengsels krijgen de klinkers hun diepe kleur. Vandersanden biedt je een ruime keuze in sierbestrating voor de tuin. Van gebakken strengpers klinkers tot vormbak klinkers, van blauw en rode klinkers tot bruine en zwarte. Benieuwd hoe dat er in jouw tuin uit gaat zien? Met onze tuininspiratie en voorbeeldtuinen doe je vast zeer goede ideeën op.

Vandersanden sierbestrating kopen? Bezoek onze verkooppunten

Vandersanden verkoopt zijn sierbestrating voor tuinen en opritten via een met zorg geselecteerd dealernetwerk. Zorgvuldig gekozen verkooppunten waar jij de bestrating voor je tuin op je gemak kunt bekijken en kopen. Vragen of behoefte aan deskundig advies? De Vandersanden dealers vertellen je graag meer.