Een luchtfoto van de Bylandt fabriek in Tolkamer


In veel Nederlandse tuinen, straten en pleinen vind je de sierbestrating van Bylandt. Dat is logisch, want we zijn de oudste straatsteenfabrikant van Nederland.

Al sinds 1900 produceren wij uiterst duurzame klinkers aan de oevers van de Maas en de Rijn. Gemaakt van klei uit eigen bodem.

De kleimannen en -vrouwen van Bylandt

Door de jarenlange ervaring zijn de specialisten van Bylandt haast letterlijk uit de klei getrokken. Onze kleimannen en -vrouwen werken dagelijks aan onze ambitie: de leefomgeving mooier maken, nu en in de toekomst. Door het gebruik van topkwaliteit klinkers kunnen we die ambitie waarmaken. Want gebakken sierbestrating heeft het eeuwige leven en zorgt voor een sfeervol en tijdloos tuingevoel! 

Kleimannen van Bylandt straatbaksteen

Onderdeel van Vandersanden Group

Bylandt is onderdeel van Vandersanden Group, een Belgisch familiebedrijf en één van de grootste baksteenproducenten in Europa. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn kernwaarden die Vandersanden Group hoog in het vaandel heeft staan. De keramische producten van Vandersanden Group worden wereldwijd toegepast. Het familiebedrijf telt 600 medewerkers en de totale productiecapaciteit bedraagt ruim 500 miljoen bakstenen per jaar.

Dus bent u naast Bylandt tuinbestrating op zoek naar mooie gevelbakstenen of andere geveloplossingen? Kijk op de website van Vandersanden Group.