Van Eldijk Sierbestrating | Heumen

Contact

Looistraat 61
6582 BB
Heumen
06-41441337

Al ruim 20 jaar is Grondverzet J. van Eldijk een begrip in de regio en hét adres voor elke grondverzetsklus. Sinds enkele jaren zijn wij ons gaan specialiseren in alle soorten sierbestrating, zand, grond, grind & split. Veelal in de regio maar ook steeds vaker ver daarbuiten. We leveren niet alleen aan particulieren maar bijvoorbeeld ook aan een groot aantal hoveniers en overheidsinstellingen.

Gebakken klinkers van Vandersanden koop je bij Van Eldijk Sierbestrating in Heumen, Gelderland. Want wie wil nu niet een pad, auto oprit of terras van een bestratingsmateriaal dat voor altijd fraai blijft!

Met Vandersanden gebakken klinkers kies je voor een gezellige en authentieke sfeer in je tuin. Gemaakt van Nederlandse rivierklei gaan de kleurechte stenen met gemak 125 jaar mee. Zonder veel onderhoud of verlies van kleur. Dat is pas echt genieten in je tuin. Of het nu lente, zomer of herfst is.

Breng daarom snel een bezoek aan Van Eldijk Sierbestrating in Heumen en profiteer van de jarenlange ervaring in tuinmaterialen en bestrating.