Willems Winssen B.V. | Winssen

Contact

Geerstraat 3a
6645 CB
Winssen
0487-521374

Grond-, weg- en waterbouwbedrijf Willems Winssen is opgericht in 1962 en verkoopt sinds 2000 nieuw gebakken sierbestrating via www.waaltjes.nl. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een professionele partner voor ondersteuning bij grotere bouwprojecten, cultuurtechnische werken, landschapsinrichting en de aanleg en reconstructie van infrastructuren. Elke dag zetten ruim 35 gemotiveerde medewerkers zich in om de gevarieerde opdrachten zoals het leveren van gebakken klinkers te realiseren.

Gebakken sierbestrating van Vandersanden koop je bij Willems Winssen in Winssen, Gelderland. Want wie wil nu niet een tuinpad, oprit of terras van een bestratingsmateriaal dat voor altijd mooi blijft!

Met Vandersanden gebakken sierbestrating kies je voor een authentieke en tijdloze sfeer in je tuin. Gemaakt van Nederlandse rivierklei gaan de kleurechte klinkers met gemak 125 jaar mee. Zonder heel veel onderhoud of verlies van kleur! Dat is pas echt genieten in je tuin. Of het nu lente, zomer of herfst is!

Breng daarom snel een bezoek aan Willems Winssen in Winssen en profiteer van de jarenlange ervaring in tuinmaterialen en sierbestrating.